ТВОРЧА ЗУСТРІЧ

До Міжнародного дня театру, 20.03.2024 року студентки 3-го курсу спеціальності «Початкова освіта» педагогічного відділення коледжу, у супроводі заступника директора з навчально-виховної роботи Полякової Т.В., завідувача відділення Ликтей Л.М., викладача Пилипишак С.І., побували на творчій зустрічі з молодим актором Івано-Франківського драматичного театру ім. Івана Франка ІВАНОМ БЛІНДАРОМ. Модератором мистецької події була Оксана Федорків, кандидатка мистецтвознавства, доцентка кафедри сценічного мистецтва і хореографії Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.

Іван Бліндар – молодий український актор театру і кіно.  Він руйнує міф про те, що тільки випускники столичних вишів можуть бути зірками. Саме він став головним героєм фільму «Я, Побєда і Берлін» та зіграв роль Скрябіна (Андрій Кузьменко).

Студенти мали можливість задати запитання про творчий шлях актора, театр, мрії, плани на майбутнє, відчуття «зіркової хвороби» після виходу фільму, про зйомки окремих сцен.

Зустріч залишила післясмак тепла, світла та віри у перемогу!