Профорієнтаційна зустріч з учнями Княгиницького ліцею Рогатинської міської ради «МІЙ ВИБІР-МОЄ МАЙБУТНЄ»

Проблема вибору професії для випускників шкіл завжди була актуальною і на часі. Реалії сьогодення не стають перешкодою для праці, активного навчання і виховання молоді.

15 березня 2024 року викладачка навчальної дисципліни «Методика трудового навчання з практикумом», професорка Оксана Цюняк мала нагоду поспілкуватися з учнями 8-9 класів Княгиницького ліцею Рогатинської міської ради. Школярі з цікавістю слухали інформацію про Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, який є не лише лідером серед закладів вищої освіти в регіоні, а й центром наукової думки. Присутні дізналися про особливості організації освітнього процесу у Івано-Франківському фаховому коледжі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника тощо. Оксана Петрівна презентувала фотоматеріали результатів навчально-виховної діяльності студентів коледжу, їхньої волонтерської роботи, студентського дозвілля тощо. Сподіваємося, що отримана інформація допоможе юнацтву у виборі майбутньої професії.

Цюняк О.П. відвідала урок трудового навчання у шостому класі. Із захопленням оглянула виставку творчих робіт учнів ліцею, виконаних під керівництвом вчителя трудового навчання Грицишина П.С.

 

Інформацію підготувала

докторка педагогічних наук, професорка Оксана Цюняк