Відвідини літературно-мистецької композиції «Його вічність у піснях», присвяченої Володимиру Івасюку 

4 березня 2024 року студенти спеціальності «Початкова освіта» (ПО-13, ПО-14) разом з викладачкою Оксаною Гавадзин відвідали літературно-мистецьку композицію «Його вічність у піснях», присвячену Володимиру Івасюку, поету, композитору, художнику, Герою України, лауреату Національної премії ім. Т. Шевченка, якому мало б виповнитися 75 років від дня народження.

Модератором заходу був Мирослав Бойчук – український кінорежисер, тележурналіст, поет-пісняр. Він поділився рідкісними матеріалами та кадрами з життя Володимира Івасюка, про якого готує документальний фільм.

Усі мали змогу поринути у чарівний світ пісенного всесвіту митця.  Пісні В. Івасюка прозвучали у виконанні тріо бандуристів Івано-Франківського фахового музичного коледжу ім. Д. Січинського та читачів книгозбірні.

Презентовано бібліотечну виставку «Недоспівана пісня Володимира Івасюка».

Творчість В. Івасюка стала символом відродження української Держави, а завдяки його пісням в українців зароджувалося нове зерно волі та самобутності, що колосилося у серцях з покоління в покоління задля становлення унікальної, окремої від росії української Держави.