Результати І етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

11 жовтня відбувся І етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Відповідно до указу Президента України «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 571.

Конкурс дає можливість молодому поколінню ще раз звернутися до поетичного спадку Великого Кобзаря, продемонструвати високий рівень своєї творчості.

 Переможці  І етапу  ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

 

Прізвище, ім’я, по батькові Група Місце, яке зайняте на І етапі конкурсу
Нагорняк Неля ПО-25 І
Семкович Діана ДО-21 ІІ
Мережко Софія Т-21 ІІ
Кобринська Анастасія Т-21 ІІІ
Яремин Тетяна ДО-12 ІІІ

 

Учасник конкурсу, який посів І місце, візьме участь в ІІ етапі  ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який відбудеться 08.11.2023 р. на базі Івано-Франківського навчально-наукового інституту менеджменту Західноукраїнського національного університету.

 

Щиро вітаємо переможців і керівників!

Бажаємо подальших успіхів і нових   досягнень!