Голова циклової комісії загальноосвітньої підготовки, спеціаліст вищої категорії – Олена Михайлівна Скиданчук

Головна мета викладачів циклової комісії загальноосвітньої підготовки – створити таке освітнє середовище, у якому буде приємно навчатись і яке даватиме студентам не тільки знання, а й уміння застосовувати їх у повсякденному житті. У нашому коледжі прислухаються до думки здобувачів освіти, вчать критично мислити, бути відповідальними громадянами. Тут панують співпраця та взаєморозуміння.
Студенти коледжу беруть активну участь і є переможцями предметних олімпіад, конкурсів, зокрема: Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка, Міжнародного конкурсу українознавства, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та ін. Варто відзначити, що серед них є й такі, які були нагороджені стипендією Президента України, а також стипендією Голови ОДА Івано-Франківської області.
Щороку все з більшим хвилюванням студенти говорять про важливість державної підсумкової атестації у формі ЗНО, і не випадково, адже це надзвичайно відповідальна подія, від якої залежить їхнє майбутнє. Викладачі загальноосвітніх дисциплін нашого коледжу докладають максимум зусиль для того, щоб допомогти зрозуміти здобувачам освіти принципи проведення тестування, навчити користуватися всіма необхідними засобами і на належному рівні засвоїти навчальний матеріал. Тому й закономірним є те, що в рейтингу закладів освіти України за підсумками ЗНО наші студенти завжди мають високі результати.
Зробіть сміливий і рішучий крок у майбутнє: станьте студентами Івано-Франківського фахового коледжу!