Родинне свято

«З родини йде в життя людина», – говорить народна мудрість.  «Родинне свято».

Саме під такою назвою 18 грудня 2019 року у Івано-Франкіському коледжі Прикарпатського національного  університету імені Василя Стефаника відбулося свято, яке об’єднало в одну родину викладачів, студентів групи ПО-11 (спеціальність «Початкова освіта») та їхніх батьків. Куратор групи Оксана Цюняк ознайомила батьків із актуальними питаннями організації освітньо-виховного процесу у коледжі, навчальними досягненнями студентів, їхньою активною участю у різноманітних заходах, які проводяться у закладі.

Приємний сюрприз для своїх батьків підготували першокурсники. Поезія, пісні «Мої батьки», «Мама», «Бажаємо добра» зворушливо та ніжно прозвучали у виконанні студентів групи. Прикрасило захід слайд-шоу з родинними світлинами. Студенти подарували рідним людям незабутні хвилини щастя та радості, показавши свої здібності та таланти. Спільними зусиллями було прославлено велич Родини, засади, на яких виховується сучасна молодь: материнська любов, батьківська наука, бабусина молитва, дідусева мудрість.

На завершенні заходу куратор групи побажала присутнім гарного настрою, доброго здоров’я та веселих новорічно-різдвяних свят.