Перші кроки на радіо

02.10.2024, студентка Педагогічного відділення спеціальності Журналістика – Софія Паранюк спільно з куратором Скавінською Іриною Любомирівною побували у прямому етері на радіо “Західний полюс” та провели розмову у рубриці #ДругаКава.

Учасники розповіли про Фестиваль Неформальної Освіти , який відбудеться  5 жовтня у Палаці Потоцьких. Це унікальний шанс для молоді прокачати свої навички, дізнатися про нові тренди, знайти однодумців і відкрити нові можливості для саморозвитку.

Ірина Любомирівна розповіла про спектр професій які будуть представлені на мініфестивалі та за якими є можливість навчатись у Івано-Франківському коледжі. Зокрема однією з таких престижних спеціальностей є Журналістика.

Яку професію б ви порекомендували обрати людям які прийдуть послухати, на яку б ви вступили?: “Я зробила правильний вибір, вступила туди, куди хотіла, на спеціальність Журналістика. Це нова освітня програма у коледжі, яку ліцензували цього року. Усім рекомендую вступати, адже на наступний рік також буде набір”, – зазначає студентка Софія Паранюк.

Перші кроки у майбутній професії є вкрай важливими для здобувачів освіти. Щира вдячність радіо за зарошення та можливість популяризувати освіту!

https://www.facebook.com/share/v/cV2tvyckRjoRn728/