Презентація творчих проєктів з математики

«Математика цікава тоді, коли дає поживу нашій винахідливості й здатності до міркувань» (Дьордь Пойа).  В цьому переконалися студенти 2-го курсу спеціальності  «Початкова освіта», презентуючи свої творчі проєкти з математики.

Формат проєктів був вільним, що дало можливість студентам проявити свою креативність та оригінальність. Дехто обрав шлях дослідження, готуючи презентації про історію математики, її вплив на різні сфери життя; дехто – про видатних математиків. Інші ж досліджували питання застосування математики в нашому повсякденному житті, майстрували своїми руками стереометричні фігури тощо. Всі проєкти об’єднувало щире й емоційне ставлення студентів до цієї дисципліни. А родзинкою заняття стали креативні та змістові відеоролики, створені студентами груп.

«Творчі проєкти з математики – це не тільки можливість по-новому відкрити для себе цю цікаву та корисну науку, але й вдалий крок для самореалізації студентів, розкриття їх творчого потенціалу», –  зазначила викладачка математики Марія Остафійчук.