Конкурс бізнес-проєктів майбутнього

Фінансова грамотність та розвиток підприємницьких здібностей в сучасних умовах є надзвичайно важливою навичкою, яка допомагає кожному з нас ефективно управляти фінансовими ресурсами, реалізовувати та розвивати цікаві бізнес-ідеї, зберігати й примножувати власний капітал та забезпечувати стабільне майбутнє.

Студенти 2 курсу спеціальності «Початкова освіта» на підсумковому занятті інтегрованого курсу «Громадянська освіта» (викладач Гой Н.В.) презентували власні підприємницькі ідеї та бізнес-проєкти. Здобувачі освіти в цікавому форматі висвітлювали інноваційні ідеї та стратегії щодо створення бізнес-проєктів, продемонстрували місію організації, логотип, командні цінності та можливості просування в соціальних мережах власних ідей. Серед проєктів за оригінальністю та креативністю відзначили бізнес-ідеї Нагорняк Нелі (Кульбабині сторінки), Князевич Вероніки (Confiance Shoes), Дулеби Анастасії (Черв‘ячок), Куцій Тетяни (My English), Пасічної Діани (Your photographer).

Такий формат проведення навчальних занять мотивує студентів до інновацій, креативності, саморозвитку та формує важливі громадянські компетентності.