ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ЗАВІДУВАЧІВ ВІДДІЛЕНЬ

23.05.2024 року на  базі  КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР відбулося засідання методичного об’єднання завідувачів відділень закладів фахової передвищої освіти Івано-Франківської області. З вітальним словом до учасників заходу звернувся директор коледжу В.В. Стасюк. Реалізація студентоорієнтованого навчання у процесі підготовки фахового молодшого бакалавра – основне питання, на якому було закцентовано увагу завідувачів відділень закладів фахової передвищої освіти. Людмила Ликтей, завідувачка Педагогічного відділення ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» та Мирослава Вацеба, завідувачка відділення Івано-Франківського медичного фахового коледжу у своїх доповідях акцентували увагу на  складових студентоорієнтованого навчання:

– забезпечення публічності інформації про освітньо-професійні програми;

– залучення здобувачів освіти до моніторингу та періодичного перегляду ОПП щодо актуальності змісту, а також до оцінювання стану організації освітнього процесу;

– надання можливостей здобувачам освіти для формування індивідуальної освітньої траєкторії;

– створення атмосфери взаємоповаги та партнерства між здобувачами освіти та адміністрацією, педагогічними та іншими працівниками закладів фахової передвищоїосвіти тощо.

Учасники методичного об’єднання долучилися до церемонії підняття Державного прапора України та урочистого шикування студентів ІФМФК з нагоди Дня героїв, який відзначається саме 23 травня.