«Полотна творчості»

У пятницю, 01.06.2018 року у виставковій залі  Івано-Франківської дитячої художньої школи (вул. Чорновола 25) відкрилася виставка живописних робіт «Полотна творчості» студентів ІІ і ІІІ курсів спеціальності Дизайн. На виставці представлено близько 40 робіт різних за жанрами та стилістичними проявами. Найбільше представлено пейзажів, натюрмортів,є жанрові картини та портрети, у більшості це копії творів відомих художників світового рівня.

Це перший такий захід за межами коледжу, тому, готуючи виставку, студенти відчували хвилювання, яке розвіялося, коли вони почули схвальні відгуки про свої роботи. На відкритті виставки виступили директор Івано-Франківського коледжу Юрій Михайлович Москаленко, який всіляко підтримав перші творчі кроки наших талановитих студентів. Ініціатор виставки, викладач живопису, доцент кафедри дизайну і теорії мистецтва Ірина Василівна Чмелик, яка наголосила на тому,  що метою експозиції є показати певний взаємозв’язок між заняттями з живопису та історії мистецтва, яка читається студентам нашого відділення на першому курсі, а також ознайомити молодь з такими новими та цікавими техніками як олійний та акриловий живопис. Тетяна Вікторівна Полякова побажала креативній молоді нових досягнень, голова циклової комісії спеціальності «Дизайн» Ірина Веніамінівна Стребкова  закцентувала увагу на вдалому виборі джерел творчості та успішній реалізації власних уподобань. Директор Івано-Франківської дитячої художньої школи Лілія Іванівна Присяжнюк звернула увагу на сміливості окремих ідей і побажала, щоб надалі співпраця між нашими закладами була більш тісною та плідною.

Виставка триватиме до 15.06., тому кожен відвідувач зможе знайти для себе багато захоплюючого та цікавого в творах наших студентів.

Ми щиро вдячні Івано-Франківській дитячій художній школі за надану можливість представити свої полотна у чудовому виставковому залі та запрошуємо всіх бажаючих долучитися до прекрасного і в  творах впізнати частинку себе.